Tuinen: advies, ontwerp, aanleg en onderhoud

Tuinadvies

Het is tijd voor een nieuwe tuin? U wilt uw tuin aanpassen? Of wilt u gewoon advies over uw huidige tuin? Wij geven u graag een passend tuinadvies. Of u nu advies nodig heeft over tuinaanleg, tuinonderhoud of de bestrating van uw terras, op al uw vragen over uw tuin hebben wij het juiste antwoord!

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp vormt de basis van uw toekomstige tuinplezier. Wij ontwerpen in samenwerking met Hovestad Buitenruimte een ontwerp dat aansluit bij uw huis en uw omgeving. Er wordt een tuin ontworpen die in alle opzichten bij u past, zowel qua comfort, financiën en werk. Vraag nu een offerte aan om het ontwerp van uw droomtuin te laten maken.

Tuinaanleg

De aanleg van uw tuin is bij ons in goede handen. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat er een tuin wordt gecreëerd die perfect aansluit op uw wensen en in balans is met uw omgeving. Ons team van specialisten beschikt over alle benodigde materialen en machines om uw tuin te verwezenlijken.

Afhankelijk van uw ontwerp variëren de werkzaamheden van grondbewerking en de aanleg van beregening tot en met de beplanting, bestrating en de aanleg van houtconstructies zoals pergola’s en schuttingen.

Tuinonderhoud

Uw tuin heeft regelmatig onderhoud nodig om perfect in conditie te blijven. U kunt ervoor kiezen uw tuin zelf te onderhouden, maar onderhoud zoals snoeiwerkzaamheden, het bemesten van uw planten en uw tuin een voor- en najaarsbeurt geven kunnen uit handen gegeven worden aan een specialist! Wij kunnen al het werk op het gebied van tuinonderhoud voor u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar schitterend bij ligt, zodat u hier optimaal van kunt genieten!

Offerte aanvragen

Maak nu uw ideeën werkelijkheid

Met de juiste mensen op de juiste plek helpen wij u graag een stapje dichterbij naar de realisatie van uw droomtuin! Offerte aanvragen