Over AquaYard

AquaYard is een jong en dynamisch bedrijf dat al jaren actief is in de hoveniersbranche. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende hoveniersbedrijven besloot oprichter Cor de Bruin dat het tijd werd om voor zichzelf te beginnen, AquaYard werd een feit. Door deze stap kan Cor de Bruin zijn passie combineren met zijn eigen visie. Deze formule is de basis voor uw droomtuin!

Met professioneel gereedschap en een grote dosis kennis gaat AquaYard zeer efficiënt en snel aan het werk voor u. Er wordt gezorgd dat uw tuin een plek wordt waar u zich optimaal kunt ontspannen.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal en hebben onder andere de regio Utrecht als werkgebied. Voor zowel kleine als grote klussen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden nagenoeg alle voorkomende diensten op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud!

Een kleine greep uit onze diensten:

- Ontwerp van uw tuin of vijver;
- Tuin- en vijveradvies;
- Tuin- en vijveraanleg;
- Renovatie van uw tuin of vijver;
- Onderhoud van uw tuin of vijver;
- Het plaatsen van houtwerk in uw tuin.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Er wordt alleen gewerkt met de beste materialen. Wij bieden u graag het totaal plaatje. Van vijver, tot tuin inclusief schutting, wij creŽren uw droomtuin!