vlonders, tuinhuisjes, vijvers, Veenendaal

Een tuin is vaak veel meer dan alleen een stukje gras en wat beplanting. Wat uw tuin helemaal afmaakt zijn houtproducten. Deze zijn vaak niet meer weg te denken uit de hedendaagse tuin. Met houtproducten creëert u een sfeervolle, stijlvolle en karakteristieke tuin.

U bent opzoek naar een houtproduct? Wij bieden u een uitgebreid assortiment van diverse houtproducten waaronder schuttingen, vlonders, veranda’s en tuinhuisjes.

FSC norm

AquaYard werkt enkel met houtproducten met een FSC norm. FSC staat voor, Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer). FSC zorgt ervoor dat samen met boseigenaren, houtverkopers, milieuverenigingen en vertegenwoordigers van de lokale bevolking voor dat het bosbeheer verbeterd wordt. De FSC norm wil op een ecologische en sociaal verantwoorde manier de houtproductie stimuleren.

Mogelijkheden

Wij bieden u vrijwel alles op het gebied van houtproducten. Wij geven u de garantie van de beste kwaliteit in materiaal en in plaatsing. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Offerte aanvragen

Maak nu uw ideeën werkelijkheid

Met de juiste mensen op de juiste plek helpen wij u graag een stapje dichterbij naar de realisatie van uw droomtuin! Offerte aanvragen