Vijvers: advies, ontwerp, aanleg en onderhoud

Vijveradvies

U wilt een vijver? Maar u bent er toch nog niet helemaal uit? Wordt het een zwemvijver, of toch maar een natuurlijke vijver? Er zijn veel verschillende opties. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

Wij geven u een betrouwbaar advies over de verschillende vormen, maatvoering, te gebruiken materialen, filtersystemen etc. Ook voor advies over de juiste waterbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw vijverwater met ons advies, kristalhelder blijft!

Vijverontwerp

In samenwerking met Hovestad Buitenruimte creëren wij voor u een voorlopig- en definitief vijverontwerp. Al uw ideeën en wensen combineren wij tot één ontwerp. Het ontwerp is pas af als u helemaal tevreden bent! Naast het ontwerp van uw vijver ontwerpen wij in samenwerking met u, ook een beplantingsplan voor uw vijver! Vraag nu een offerte aan voor het ontwerp van uw droomvijver.

Vijveraanleg

U bent zo ver dat uw vijver geplaatst kan worden? Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen! In een persoonlijk gesprek worden de mogelijkheden omtrent uw wensen voor de vijveraanleg op locatie bekeken, besproken en vastgelegd. Van een kleine waterpartij tot een grote zwemvijver, wij kunnen alle soorten vijvers voor u aanleggen!

Soorten vijvers

Vijvers zijn er in alle soorten en maten. Wij bieden u nagenoeg alle soorten vijvers. Onze specialisatie ligt bij zwemvijvers, natuurlijke vijvers en koivijvers. Elke vijversoort heeft zo zijn voor- en nadelen. Welke vijver u ook kiest, iedere vijver maakt uw tuin helemaal af. Een vijver is stijlvol, milieuvriendelijk en kan in iedere tuin geïntegreerd worden.

Vijver stijlen

Ieder zijn eigen tuin, ieder zijn eigen stijl. Wij vinden dat hier een passende vijver bij hoort. Er wordt voor u een vijver gecreëerd in de door u gewenste stijl. Wij zorgen ervoor dat uw vijver echt iets toevoegt aan uw tuint en er een totaal plaatje gecreëerd wordt!

Vijver onderhoud

U wil geen groen water in uw vijver? U wil dat uw vissen blijven leven? Dat uw kinderen veilig kunnen blijven zwemmen in uw zwemvijver? Dan is het belangrijk dat uw vijver goed onderhouden wordt. Net als uw tuin heeft ook uw vijver onderhoud nodig. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen, maar kunnen u ook leren hoe u dit zelf moet doen. Zo bent u verzekerd van eindeloos vijverplezier!

Offerte aanvragen

Maak nu uw ideeën werkelijkheid

Met de juiste mensen op de juiste plek helpen wij u graag een stapje dichterbij naar de realisatie van uw droomtuin! Offerte aanvragen